Rüya Tabirleri .web.tr

Rüyada Aslan Görmek

Rüyada aslan görülmesi değişik şekillerde yorumlanmıştır. İbn-i Sîrîn'in yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında dişi aslan görmesi; kötü fikirli, zalim ve çocuğuna beddua eden bir kadına yo­rumlanır.

Bir dişi aslanın sütünü içtiğini gören kimse; düşmanına galip gelir. Etinden yediğini gören kimse de güç kazanır ve büyük bir mülk elde eder.

Rüyada aslan görülmesi; kuvvetli ve şiddetli bir düşmanla yorumlanır.

 Bir kimsenin rüyasında aslanla dövüştüğünü görmesi; o kimsenin düşmanla mücadele edeceğine, aslana karşı çıktığını ve aslanın kendisine doğru geldiği halde ona saldırmadığını gören kimse; devletten veya devlet ricalinden herhangi bir zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada aslandan kaçtığını ve aslanın da kendisini kovaladığını gören kimse; korku ve endişelerinden kurtulacağına, düşmanlarına galip geleceğine delalet eder.

Rüyada kendisine aslan eti getirildiğini gören kimsenin; eline mal geçeceğine yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında evinde aslan görmesi; hayra, güce ve uzun ömre, aslanın kendisini ısırdığını gören; ısırdığı miktar düşmanından bir şeye erişeceği ile tabir edilir.

Rüyasında aslanın derisinden veya kılından bir şey aldığını gören kimsenin; eline düşman malından bir şeyler geçeceğine ve bir başka yoruma göre de böyle bir rüyanın görülmesi; rüya sahibinin mirasa konacağına işaretle tabir edilir.

Aslan başı bulmak veya aslan eti yemek valiliğe, mertebeye, makam ve mala,

Rüyada aslana binme güçlü bir düşmana galip gelmeye, uzaktan aslan görmek ecelin yaklaşmasına, evde aslan görmek sağlıklı kimse için uzun ömre, hasta için vefat etmeye delalet eder.

Aslan ile güreş tuttuğunu gören kimse hasta olur.
Bir kimse korktuğu halde yırtıcı hayvandan birisine bindiğini görse bir musibete düşer. Yahut altından çıkamayacağı bir iş başına geçer. Eğer hayvandan korkmazsa galip geleceği bir düşman ile yorum edilir.

Aslana binip gezdiğini gören kimse, büyük ve kuvvetli bir düşmanına üstünlük sağlar. Aslanı kovalayıp onun kaçtığını gören, korktuğu ve çekindiği bir şeyden kurtulur ve muradına erer.
Azgın ve saldırgan aslan zulme işarettir.

Aslanı görüp kaçtığını ve hayvanın kendisini görmediğini gören, ilim ve hikmete nail olur.

Bir aslanın bir memlekete girdiğini görmek, orada hükümet başkanının değişeceğine işarettir.

 

Şarkı Sözleri Sitesi Burçlar Sitesi Bebek İsimleri Sitesi
Rüyada Aba Görmek
Rüyada Abajur Görmek
Rüyada Abanoz ağacı Görmek
Rüyada Abanoz Görmek
Rüyada Abdest Bozmak
Rüyada Abdest Görmek
Rüyada Abdesthane Görmek
Rüyada Abı hayat Görmek
Rüyada Abi Görmek
Rüyada Abide Görmek
Rüyada Abla Görmek
Rüyada Abluka Görmek
Rüyada Abone Görmek
Rüyada Abraş Görmek
Rüyada Aç Görmek

© 2010 - 2024 MAN | Rüya Tabirleri.web.tr | İletişim | Hakkımızda | Kullanım Koşulları | Gizlilik Sözleşmesi | OS

Facebook Sayfamız Google Sayfamız Twitter Sayfamız