Rüya Tabirleri .web.tr

Rüyada Arafatta vakfeye durmak Görmek

Rüyada Arafat ta vakfeye durduğunu gören kimsenin, haline göre rütbe ve makamının hayırdan şerre veya serden hayra dönüşür.

Bazen de o kimse, eş veya mesken gibi şeylerden ayrılır. Bazen de Arafat ta vakfeye durmak, görüşemediği bir dostu ile bir araya gelmeye gerek kavim ve kabilesinden olsun ve gerekse yabancı bulunsun yanına gelen kimse ile ünsiyet (ahbaplık) ve ülfet (kaynaşma) peyda etmeye işaret eder.

Bazen de bu rüya, düşmanının o kimseye galip gelmesine delalet eder. Eğer o kişi zaten dostundan ayrılmış ve düşmanının kahrına uğramış ise izzet ve şerefe erişir. Ayrıldığı dostu ile buluşur. Düşmanına galip gelir.

Eğer günahkarsa tövbesi kabul olur. Gizli bir işi varsa meydana çıkar. Rüyada yürüyüp ve hareket ettikten sonra bir yerde durmak, bazen işinin durgunluğuna, bazen de hastanın şifa bulmasına ve özel işlerinin başında durmasına delalet eder.

Bir kimsenin rüyasında Arafat dağını görmesi; o kimsenin imanının kuvvetine, birtakım ibadetlerle Allah'ın yolunda bulunduğuna, Arafat dağına çıktığını görmesi; mutlu ve huzurlu günlerin kendisini beklediğine delalet eder.

 

Şarkı Sözleri Sitesi Burçlar Sitesi Bebek İsimleri Sitesi
Rüyada Aba Görmek
Rüyada Abajur Görmek
Rüyada Abanoz ağacı Görmek
Rüyada Abanoz Görmek
Rüyada Abdest Bozmak
Rüyada Abdest Görmek
Rüyada Abdesthane Görmek
Rüyada Abı hayat Görmek
Rüyada Abi Görmek
Rüyada Abide Görmek
Rüyada Abla Görmek
Rüyada Abluka Görmek
Rüyada Abone Görmek
Rüyada Abraş Görmek
Rüyada Aç Görmek

© 2010 - 2024 MAN | Rüya Tabirleri.web.tr | İletişim | Hakkımızda | Kullanım Koşulları | Gizlilik Sözleşmesi | OS

Facebook Sayfamız Google Sayfamız Twitter Sayfamız